Laukku Kettunen (343)

69,00  sis. alv 24%

Kettunen tuoksuttelee päivänkakkaraa ihmetellen maailman menoa. Kettusen turkki on loistavan oranssipunainen ja hohtelee kullalle,  samoinkuin heinikko jossa hän vaeltaa.

Näpsäkkä pikkulaukku, johon mahtuu puhelin ynnä muuta tarpeellista mukanakuljetettavaa. Sisäpuolella on vetoketjutasku, kuten myös laukun takapuolella.

Kukkainen vuorikangas noudattaa laukun värisävyjä ja on kuvattu laukun taustalle.

 

Osasto:

Kuvaus

Olkahihna on polyesternauhaa, leveys 2,5cm, pituus 150cm ja siinä on säädettävä solki. Vetoketjukiinnitys ja takana vetoketjutasku. Vuori  viskoosisekoitetta. Laukussa on vetoketjullinen sisätasku.

Jokaisella uniikilla Havinan-laukulla on oma järjestysnumeronsa. Kettulaukun numero on 343. Numero on kirjottu  laukun takapuolelle.

Mitat: Korkeus 23cm, yläreunan leveys 25cm, pohjan leveys 18cm, pohjan syvyys 7cm

Havinan laukut valmistan kierrätysperiaatteella. Kankaat ovat huonekalukankaita: näytepaloja ja pakanloppuja. Laukut on vahvistettu tukikankaalla. Laukun pohjassa on tukipala antamassa ryhtiä.

Päälikangas kestää vesipesua, mutta tukikangas, kirjonnat ja applikaatiot vaativat varovaista käsittelyä. Voit käyttää tekstiilien vaahtopesuainetta, noudata aina tuotteen ohjeita ja kokeile ensin näkymättömään kohtaan. Laukun voi suojata tekstiilien suojasuihkeella. Kokeile näkymättömään kohtaan ennen koko laukun käsittelyä.