Pikkulaukku Kultaruusu (276)

40,00  sis. alv 24%

Kultaruusun somisteena on uhkea kullanvärinen nappi.  Laukku on valmistettu polyestersekoitteisesta huonekalukankaasta. Vapaalla kädellä tehty konekirjonta villa -, kulta- ja konekirjontalangoin.

Pikkulaukkuun mahtuu mainiosti kännykkä, avaimet ja huulipuna, ja varmaan vielä jotain muutakin tärkeää.  Kääntöpuolen pikkutaskuun voi sujauttaa maksu- ja bussikortin.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Havinan laukut valmistan kierrätysperiaatteella. Kankaat ovat huonekalukankaita: näytepaloja ja pakanloppuja. Laukut on vahvistettu tukikankaalla.  Havinan laukun vuori on puuvillaa.   Olkahihna 1cm leveä polyesterhihna, pituus 150cm ja säädettävä solki. Vetoketjukiinnitys ja takana vetoketjutasku.

Jokaisella uniikilla Havinan-laukulla on oma järjestysnumeronsa. Kultaruusu-pikkulaukun numero on 276. Numero on kirjottu laukun takapuolelle.

Mitat: Korkeus 18cm, leveys 14cm, pohjan syvyys 3cm.

Päälikangas kestää vesipesua, mutta tukikangas, kirjonnat ja applikaatiot vaativat varovaista käsittelyä. Voit käyttää tekstiilien vaahtopesuainetta, noudata aina tuotteen ohjeita ja kokeile ensin näkymättömään kohtaan.

Laukun voi suojata tekstiilien suojasuihkeella. Kokeile näkymättömään kohtaan ennen koko laukun käsittelyä.